Switch to English
Телефонни Апарати Siemens
Телефонни Централи Siemens
Безжични Решения
Автоматизирани Оператори
Устройства за гласово известяване
GSM Gateway
Data Equipment
Cisco
Телефонни Централи Aastra
Серия Buisnes Phone
MX-ONE
Телефонни Апарати Aastra
Телефонни Апарати Aastra
AVAYA
Структурно окабеляване
Софтуер за таксуване
Сервиз и Поддръжка
Телефонни Централи AASTRA
Страница 1
BusinessPhone Compact
BusinessPhone Compact е телекомуникационна система създадена за обслужване на фирми и учреждения с капацитет от 10 до 30 абоната. Предлаганата система разполага с вградени VoiceMail и Auto Attendant, както и всички софтуерни приложения към системите BusinessPhone. BusinessPhone Compact е една ценово ефективна система с включени 5 цифрови високо функционални телефонни апарата и ISDN връзка към избран от Вас оператор. Системата е компактна, с изчистен дизайн и има един свободен слот за разширение. Централата има възможност за поддръжка на всякакъв вид вътрешни абонатни, напречни и съединителни линии.
Ръководство   Запитване за цена и наличности
Buisness Phone 50
BusinessPhone 50 е система която е идеална за малки фирми и организации предлагаща капацитет от 64 абоната. Централата е компактна и всички нейни модули са разположени в една хардуерна платформа която има 2 броя свободни слотове за добавяне на платки за абонати и градски линии.
Системата има възможност за до 64 цифрови, до 32 аналогови, 64 безжични (DECT) или 64 IP абоната, като са възможни и комбинации от горепосочените. Въпреки малкия си капацитет централата предлага компютърно-телефонна интеграция (CTI) както и множество софтуерни приложения които биха спомогнали процесите във Вашия бизнес, като софтуерен телефон с който можете по всяко време и от всяка точка на света да бъдете във връзка с Вашите колеги и партньори.
`Системата притежава възможност за свръзка с всички видове градски линии за връзка към публичната мрежа, както и свръзка през LAN/WAN среда и възможност за изграждане на корпоративна мрежа.
Ръководство   Запитване за цена и наличности
Buisness Phone 250
Системата BusinessPhone 250 е идеалното решение за предприятия и фирми с капацитет от 250 абоната разпределени на модулна архитектура с възможност за автономно захранване. Системата комбинира в себе си всички вътрешни абонатни линии (аналогови, цифрови, IP, soft phone, DECT, CTI и др.), градски линии (аналогови, ISDN, LAN), както и възможност за изграждане на частна корпоративна мрежа с единен номерационен план. BusinessPhone 250 се предлага във вариант за хотел с капацитет от 300 абоната, системата поддържа Call Center функции с 40 агента и супервайзорски позиции. Всички централи от фамилията BusinessPhone имат възможност за гласова поща (Voice mail) и Auto Attendant функция.
Ръководство   Запитване за цена и наличности
Buisness Phone 128i
Business Phone 128i е система предназначена за монтаж в 19 ‘’ шкаф (rack) за организации търсещи безкомпромисно качество при гласови, видео и мултимедийни комуникации.
Системата притежава капацитет от 128 абоната които могат да бъдат разпределени на модулен принцип в два шкафа. Към нея могат да бъдат свързани цифрови, аналогови, безжични и IP абонати, софтуерни телефони, както и да бъде реализирано Call Center решение.
Business Phone 128i предлага лесна и ценово ефективна връзка към LAN/WAN алтернативни оператори и възможност за изграждане на корпоративна мрежа с няколко централи и общ номерационен план.
Ръководство   Запитване за цена и наличности
Страница 1
За Нас  |  Корпоративно Инфо  |  Продукти & Услуги  |  Цялостни Решения  |  Нюз Рум  |  Downloads  |  Контакти
Всички Права Запазени ® 2005 ТЕКО АД
Switch to English